In het pand van The Conscious Club werd vroeger chocolade gemaakt. Elizabeth Plokker en Charon Tolhuizen lieten deze chocoladefabriek uit 1928 verbouwen tot hun droomplek. Eén met rust, ruimte en licht. En met yogamatten. De jouwe kun je uitrollen te midden van de hangplanten in de Zen Hall voor een uurtje rekken en strekken. Als je daar zin in hebt, uiteraard. De dames staan trouwens bekend om hun heerlijke taarten. Probeer vooral de worteltaart eens. En de rest van hun soulfood. De salades, soepen, en de gezonde snacks.

Geschikt voor:
  • COVID-19 - aangepaste capaciteit obv 1,5 meter afstand onderling (alleen van toepassing bij meetings): theater max 20 personen, aan tafel max 14 personen

Locatie

De oprichters van The Conscious Club houden van duurzaam. Vandaar de zonnepanelen op het dak. En de natuurvriendelijke producten waarmee ze werken. “Dit is het eerste publieke, klimaat-neutrale grachtenpand van Amsterdam. We maken gebruik van een super high-tech klimaatsysteem”, aldus de eigenaresses. En dan is het er ook nog eens prachtig ingericht. Niet geheel onbelangrijk. Brainstormen en vergaderen kan in The Green Temple (90m2) of in de Zen Hall (77m2). Ontbijten, lunchen en dineren kan ook. Wel vegetarisch. En biologisch. En suikervrij.

Bijzonderheden

  • WIFI, beamer, projectiewand, geluidsbox
  • flipover, papieren en stiften
  • extra ruimte bij te boeken
  • de keuken maakt de meest heerlijkste salades, homemade dips, taarten en smoothies

Bereikbaarheid

Deze locatie aan de Lauriersgracht is goed te bereiken met het openbaar vervoer: tram 13 en 17 stoppen om de hoek (halte Marnixstraat). Parkeren kan bij parkeergarage Q-Park in de Marnixstraat.
Scroll naar top