De designers van TANK hebben werk gemaakt van TANK Station, hun kantoor middenin de stad. Lucky you. TANK Station is te huur voor meetings, events, fotografie en film opnamen. Er zijn drie ruimtes beschikbaar; The Living, The Boardroom en The Playroom, tezamen 245 m2 groot.

Geschikt voor:

Locatie

The Living  (170m2) is niet alleen stijlvol. Maar ook: enórm. Deze lichte ruimte met hoog plafond telt 170 vierkante meter. Erg geschikt dus, voor die lezing, presentatie of pers event. Intiemere settings zijn ook mogelijk, uiteraard. Daar lenen zich de vele zithoeken voor. The Living is goed gevuld met bijzondere interieur stukken, design meubilair en veel groen.

The Playroom (29m2) met uitzicht over het Rembrandtplein – is licht, ruim, én beschikt over een multifunctionele designtafel die zich ook leent voor een pingpongtoernooi.

The Boardroom (46m2) heeft een imposante tafel, die TANK speciaal voor deze ruimte heeft ontworpen. Ook de grote lamp boven de tafel is een eigen ontwerp van TANK. Vanuit de authentieke torenerker, kan je het Rembrandtplein mooi in de gaten houden. Voor meer informatie: The Boardroom

Bijzonderheden

  • WIFI, verrijdbaar groot LCD scherm met ingebouwde speaker met een wireless APPLE TV connectie.
  • Logitech MeetUp-vergadercamera voor teamruimtes
  • Drie verschillende ruimtes die afzonderlijk of in combinatie gehuurd kunnen worden: The Living , The Boardroom en The Playroom
  • Enorme openslaande deuren naar het brede balkon.
  • Veel daglicht door de vele hoge ramen.
  • 2 flipovers, papier, stiften, post its, pennen, potloden aanwezig.
  • Diverse catering opties mogelijk.
  • Locatiehost aanwezig.
  • TANK Station kan op een aantal vaste meubels na, leeg worden opgeleverd, dit tegen een meerprijs voor inzet van ons op en afbouw team.

Bereikbaarheid

TANK Station bevindt zich aan het Rembrandtplein en is gelegen op de bovenste verdieping van een monumentaal pand (per lift bereikbaar), met fantastisch uitzicht op de binnenstad.

Voor de deur stoppen: tram 4, en tram 14. Net als bus 285, en bus 287. En de metro. Parkeren kan heel dichtbij: bij parkeergarage ‘The Bank’ (Amstelstraat 12), en bij de Stopera (Waterlooplein 28). Parkeer je bij ‘The Bank’, negeer dan de ‘verboden in te rijden’-borden. De parkeergarage is gewoon bereikbaar. Laden en lossen kan voor de deur tussen 07.00 en 11.00 uur. Fietsers parkeren hun fiets in de Bakkerstraat om de hoek.

Scroll naar boven