In de levendige wijk ‘de Pijp’ en om de hoek van de Heineken Brouwerij, vind je Studio QL. En onze vaste klanten zullen deze plek gelijk herkennen als de voormalige Studio WP; een veel gebruikte locatie van PUBLIC locations. Met de komst van de nieuwe eigenaren kwam niet alleen een nieuw interieur, maar ook meer comfort en betere faciliteiten.

Geschikt voor:

Locatie

Studio QL beslaat tweehonderd vierkante meter en kenmerkt zich door hoge plafonds, witte muren, grote pilaren en de enorm hoge stalen deuren. Studio QL kan geboekt worden voor meetings en fotografie en beschikt over een grote ovalen vergadertafel, een vernieuwde lounge en open keuken waar je gebruik van kan maken. En bij mooi weer verplaatsen jullie de vergadersessie gewoon naar het – overdekte – terras met uitzicht op de groene binnentuinen.

 

Bijzonderheden

  • 200m2
  • WIFI, Samsung TV scherm, SONOS speaker set
  • grote open keuken met keuken eiland
  • grote living
  • overdekt balkon met uitzicht op binnentuinen

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in de binnenstad – in een rustige straat in De Pijp. Op loopafstand van tram halte Marie Heineken plein en Noord-Zuidlijn halte Vijzelgracht. Parkeren kan in parkeergarage APCOA Parking: Eerste van der Helstraat 6 (1072 NV, Amsterdam).

Scroll naar boven