Deze plek aan de Amstel is rijk aan daglicht en mooie uitzichten. Een perfecte vergaderruimte voor kleinere gezelschappen in het hart van Amsterdam. Mocht je tussen de agenda punten door even willen genieten van deze omgeving, maak dan een mooie wandeling langs de Amstel en haar historie. Als je buiten komt tenminste, want binnen is het ook goed vertoeven. De representatieve vergaderruimte bevindt zich op de 1e verdieping van een 18e eeuws grachtenpand en is onlangs met smaak gerenoveerd naar een hedendaags 21e eeuwse interieur. Studio Stopera beschikt over een privé balkon met openslaande deuren.

Geschikt voor:
  • COVID-19 - aangepaste capaciteit obv 1,5 meter afstand onderling (alleen van toepassing bij meetings): max 4 personen

Locatie

De locatie is zeer centraal gelegen en eenvoudig te bereiken; metrostation Waterlooplein bevindt zich op 50 meter met maar 3 minuten reisafstand van Amsterdam centraal. Middels het sleutelkluisje aan de voordeur kun je op elk gewenst moment aankomen en weer vertrekken. Deze locatie is van alle gemakken en vergader faciliteiten voorzien.

Om de hoek bevinden zich diverse leuke lunch gelegenheden zoals Dignita Hoftuin, maar er kan ook lunch bezorgd worden door Deliveroo, Uber Eats of een van onze cateraars.

Bijzonderheden

  • WIFI, LCD scherm met HDMI aansluiting en ingebouwde speaker
  • flipover, papier, stiften, post its, pennen
  • balkon met openslaande deuren
  • diverse catering opties, mag ook zelf verzorgd worden

Bereikbaarheid

Amstel 35-1 bereik je gemakkelijk per auto en OV. Neem tram 9 en 14 of de metro, en stap uit bij halte Waterlooplein. Kom je met de auto? Parkeergarage Stopera bevindt zich op 50 meter afstand.

 

Scroll naar top