De allereerste bewoner van dit Rijksmonument was Willem Frederik Karel Roemer, de directeur van het Paleis voor Volksvlijt. Die nam in 1890 intrek in deze villa op de helling langs de vroegere Zuiderzeekust. Vanuit zijn tuin liep hij zo het strand op. Wij zeggen: volg zijn voorbeeld. Zuig die longen vol zuurstof, laat de schoenen achter op het zand en ren de zee in. Keren jullie later wel weer terug voor deel twee van de brainstormsessie. En voor de lunch of het diner. De chef van Het Huis aan Zee denkt graag met jullie mee over het ideale menu.

Geschikt voor:
  • COVID-19 - aangepaste capaciteit obv 1,5 meter afstand onderling (alleen van toepassing bij meetings): max 30 personen

Locatie

Het strand voor de deur. De zee. Een serre voor uitgebreide diners en legendarische borrels. Zonlicht dat kunstig binnenvalt door de enorme ramen. Rust. Stijlvol ingerichte vertrekken. Het Huis aan Zee is er voor de brainstormers die méér willen. Die een pauze inlassen voor een verkwikkende strandwandeling. Die aan de vergadersessie een oesterproeverij toevoegen. Of die afdalen naar de biljartkamer in de kelder voor een ontspannend wedstrijdje. Brainstormen kan hier met z’n veertigen, maximaal. En de echte die hards kunnen blijven logeren in één van de vijf slaapkamers.

Bijzonderheden

  • WIFI, LED scherm en audio
  • flipover aanwezig
  • uitzicht op het IJmeer
  • diverse catering opties mogelijk, zoals een uitgebreide lunch aan een mooi gedekte tafel, een BBQ in de tuin of een heerlijk diner buffet.
  • Ruim aanbod aan sportieve en culinaire activiteiten, zoals kickboks workshop op het strand, zeil clinics, kite surf les, oesterproeverijen en kook workshops.
  • Huis aan Zee beschikt over 5 vertrekken op de BG, riante tuin met meerdere terrassen en 5 slaapkamers

 

Bereikbaarheid

Het huis aan Zee ligt aan het IJmeer te Muiderberg, op een steenworp van Amsterdam en het Gooi. Er is parkeerplek voor tien auto’s, en er kunnen fietsen worden gehuurd.

Scroll naar top