Natuurlijk kunnen jullie hier uren aaneen brainstormen of vergaderen. Ook voor een fotoshoot, borrel of teambuilding kan je hier goed terecht. Maar dat hoeft niet. Voor wie het he-le-maal gehad heeft: rol je yogamat uit en doe de downward facing dog of een laagdrempelige meditatie. 

De hosts van dit stijlvolle grachtenpand, zorgen er niet alleen voor dat jullie brainstormsessie goed verloopt, ze geven ook graag een yogalesje. Mooi meegenomen. Je kunt hier ontbijten, lunchen en dineren. Het menu is op z’n zachtst gezegd: indrukwekkend. Lekker en gezond.

Geschikt voor:

Locatie

Groen. Licht. Lucht. En een schommel. Het Canal House wordt ook wel een downtown oasis genoemd. En dat is terecht. Dit grachtenpand staat aan de Krom Boomsloot: mídden in de Nieuwmarktbuurt. Toch kom je hier onmiddellijk tot rust. En op nieuwe ideeën. Deze locatie laat zich transformeren tot jouw ideale brainstorm ruimte. Zet de tafels en stoelen in U-vorm. Of in café- of boardroom opstelling. Kun je niet kiezen: de hosts van MMousse, het creatief bureau achter Canal House, denken graag met je mee.

Bijzonderheden

  • 80m2
  • WIFI, beamer, projectiewand, geluidsbox
  • flipover, toolbox met papier en stiften
  • diverse lunch, borrel een diner opties
  • loopafstand vanaf Amsterdam CS

Bereikbaarheid

Krom Boomsloot 8 is slechts 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station. En twee minuten vanaf metrohalte Nieuwmarkt (uitgang: Koningsstraat), met de Noord-Zuidlijn ben je daar zo. Goed nieuws voor de automobilisten: er kan dichtbij geparkeerd worden in de omliggende straten en Parking Centrum Oosterdok. In deze parking geldt een voordelig tarief voor langparkeerders.

Scroll naar boven