In een van de drie Boardrooms kan gebrainstormd worden tot z’n zestienen. Of je huurt de Bar & Lounge voor een grotere meeting of event. Je kunt er ook eten. Heerlijk eten. De chef-koks van de Baxter Building kunnen álles. Smakelijke walking diners bereiden, bijvoorbeeld, voor tijdens jullie brainstormsessie. Of simpele snacks, privédiners, lunches, borrels, of het ontbijt. Of allemaal.

Genoeg gekletst? Tijd voor een korte pauze. Maak een wandeling door de buurt: langs de Stopera, de Amstel, Artis en de Hortus Botanicus. En dan gauw weer terug.

Geschikt voor:

Locatie

Baxter Building heeft klasse. Stijl. En de allerbeste brainstorm ruimtes. Die zijn met liefde ontworpen door prijswinnend architectenbureau TANK. De Boardrooms zijn perfect voor bijeenkomsten die nét wat specialer zijn. Die met internationale gasten. Hoog bezoek. Het bestuur. Of voor brainstormsessies die vragen om een James Bond-sfeer. Treed binnen. Ga zitten. Haal diep adem. Eerst een slok van die wodka-martini, shaken, not stirred, en dán pas die agendapunten.

Bijzonderheden

  • WIFI, Beamer, VGA, HDMI, APPLE TV, LED SCREEN
  • video & conference call mogelijk
  • flipover, papier, stationary en draadloze presenter/klikker aanwezig
  • bij te boeken: break out ruimte
  • diverse catering opties mogelijk

Bereikbaarheid

Baxter Building staat in hartje centrum, om de hoek van het Waterlooplein, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 51, 53 en 54 vanaf het Centraal Station) en met de auto. Parkeren kan in de beveiligde parkeergarage om de hoek (Markerhoven, Anne Frankstraat 220).

Scroll naar boven