De designers van TANK hebben werk gemaakt van TANK Station, hun kantoor middenin de stad. Lucky you. Want jullie kunnen de perfect ingerichte Boardroom huren voor maximaal 7 personen. Voor grotere groepen is The Living van TANK Station geschikt.

  • COVID-19 - aangepaste capaciteit obv 1,5 meter afstand onderling (alleen van toepassing bij meetings): max 7 personen"

Locatie

The Boardroom (46m2) is er voor de gelegenheden die om net dat beetje extra allure vragen. Neem plaats aan de imposante tafel, die TANK speciaal voor deze ruimte heeft ontworpen. Of bestudeer het indrukwekkende wandkleed van kunstenares Mae Engelgeer, dat uit 3D-textielpanelen bestaat. Ook over de verlichting heeft TANK nagedacht: de grote lamp boven de tafel is een eigen ontwerp. En wie in de torenerker gaat staan, kan zo mooi het Rembrandtplein in de gaten houden.

 

 

Bijzonderheden

  • WIFI, verrijdbaar groot LCD scherm met ingebouwde speaker
  • wireless Apple connectie
  • flip over, papier en stiften
  • post its, buddies en pennen
  • Locatie host aanwezig.
  • Naast de The Living bij te huren als break out ruimte.

 

Bereikbaarheid

TANK Station bevindt zich aan het Rembrandtplein en is gelegen op de bovenste verdieping van een monumentaal pand (per lift bereikbaar), met fantastisch uitzicht op de binnenstad.

Voor de deur stoppen: tram 4, en tram 14. Net als bus 285, en bus 287. En de metro. Parkeren kan heel dichtbij: bij parkeergarage ‘The Bank’ (Amstelstraat 12), en bij de Stopera (Waterlooplein 28). Parkeer je bij ‘The Bank’, negeer dan de ‘verboden in te rijden’-borden. De parkeergarage is gewoon bereikbaar. Laden en lossen kan voor de deur tussen 07.00 en 11.00 uur. Fietsers parkeren hun fiets in de Bakkerstraat om de hoek.

Scroll to Top