Boardroom Herengracht baadt letterlijk in het licht door zijn prachtige Art-Deco ramen. Een met design meubels ingerichte ruimte met ontspannende uitzichten op het water van de Herengracht en de levendige Utrechtsestraat. Een perfecte plek om ideeën te vergaren, plannen te smeden en besluiten te nemen. Of het nu een intieme setting betreft of juist om hoog bezoek te imponeren.

Geschikt voor:

Locatie

Boardroom Herengracht biedt plaats aan 10 personen. Een videoscherm met art-impressies biedt alle technisch vernuft om je presentaties net dat beetje extra te geven. Met in-house catering hoef je het pand niet te verlaten en word je op je wenken bedient. Van ontbijt tot warme lunch of een heerlijk aperitief, alles wordt hier met liefde serveert. Voor wat afleiding wachten buiten de Amstel of Museum Willet Holthuysen  op je.

Bijzonderheden

  • WIFI, LCD scherm – met air play en Google chroom connectie, of inpluggen met HDMI kabel
  • audio systeem, LCD is hier op aangesloten
  • diverse ontbijt, snacks, lunch en borrel opties
  • geschikt voor private dining
  • uitstekend bereikbaar met OV en parkeergelegenheid

Bereikbaarheid

Boardroom Herengracht ligt op de hoek van de Herengracht en de Utrechtsestraat. Uitstekend bereikbaar vanaf Centraal Station: per tram 4 (uitstappen op Rembrandtplein of halte Keizersgracht), of metro 51, 53 en 54. Met de auto? Parkeer dan in parkeergarage The Bank of Stopera

 

Scroll naar boven