Studio Automat is een familiebedrijf. De broers James en Gugi van der Velden hebben de boel eigenhandig verbouwd en ingericht. En ze hebben nogal gevoel voor stijl. James is interieurdesigner en Gugi is filmmaker. Bij de inrichting dachten ze: Berlijn-vibes. Al moest het niet té industrieel worden.

Ondanks de opengewerkte muren en gigantische vergadertafel, heerst hier een huiselijk sfeertje. Zijn het de planten, is het die inspirerende boekenkast? You tell us. Aan de catering – denk: zelfgemaakte soep en biologische broodjes – hebben de broers natuurlijk ook gedacht.

Geschikt voor:

Locatie

De eigenaren van Studio Automat zijn niet vies van een verbouwinkje. Of twee. Allereerst toverden ze de autogarage die in dit pand zat om tot de huidige studio. En vervolgens voegden ze er deze boardroom aan toe. Die kan worden gebruikt als break out-ruimte, én je kunt ‘m apart huren. Voor een brainstormsessie of een presentatie, bijvoorbeeld. Met z’n vijftienen, maximaal. Deze ruime en lichte locatie bevindt zich midden in de Pijp. Best fijn, voor een blokje om in de brainstorm-pauze.

Bijzonderheden

  • WIFI, LCD scherm, geluidsbox
  • bij te huren: flipovers met stiften
  • diverse lunch en borrel opties
  • boardroom: 90m2
  • Boardroom Automat en Studio Automat apart of samen te huur
  • Studio Automat

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in de binnenstad – in een rustige straat in De Pijp. Op loopafstand van tram- en bushalte Ceintuurbaan/Van Woustraat. Tram 4, halte Ceintuurbaan.

Scroll naar boven