meeting ruimte

Deze voormalige bakkerij uit 1670 is volledig gerenoveerd en bestaat uit lichte ruimtes die afzonderlijk of als geheel gehuurd kunnen worden voor fotoshoots, film opnamen, meetings, intieme pers presentaties en tastings.

De ontvangstruimte biedt plaats voor een drankje in een laag- drempelige sfeer en is ingericht met meubels van favoriete ontwerpers van de eigenaar. De lichte kamer boven is bereikbaar via een paar tredes en beschikt over een robuuste tafel met plaats voor 10 personen in een warme sfeer. Deze ruimte is geschikt voor een video presentatie of een vergadering. Ook is er nog een break-out ruimte aanwezig. Door de natuurlijke materialen en neutrale kleuren stralen de ruimtes rust en comfort uit.

Er zijn goede catering mogelijkheden. En mocht de dag nog niet klaar zijn, dan kunnen wij een tafel reserveren voor een aansluitend diner in restaurant ‘Buffet van Odette’, op 100 meter loopafstand.

Geschikt voor:

Locatie

  • gelegen in de Weteringbuurt, één van de meest geliefde buurten van Amsterdam, en om de hoek van het Spiegelkwartier, met antiek- winkels en galerieën
  • op loopafstand van restaurant ‘Buffet van Odette’

Bijzonderheden

  • WIFI
  • 70m2
  • flipover, papier, stiften, post its, pennen
  • snacks en lunch uit eigen keuken

Bereikbaarheid

Deze locatie bevindt zich op loopafstand van tram en metro haltes. Stap bij de Noord Zuidlijn uit bij de halte Vijzelgracht. De dichtstbijzijnde parkeergarage is APCOA parking Prins & Keizer. Deze garage bevindt zich aan de Prinsengracht 927, op 3 minuten lopen.

Scroll naar top